JAMILA-HUIVI syöpälehdessä (1/2019) ! ! !

Käy lukemassa aiheesta lisää blogin puolella.

TOIMITUSKULUT AINA 5-10€/tilaus !

Eikö verkkokaupasta löydy juuri sitä mitä tarvitset?

Eikö verkkokaupasta löydy juuri sitä mitä tarvitset?

Eikö verkkokaupasta löydy juuri sitä mitä tarvitset?


Ei hätää!
Sinulla on kaksi mahdollisuutta 1) ennakkotilata tulevia malleja tai 2) tilata huivi omasta kankaasta.
Alla kerromme tarkemmin kummastakin vaihtoehdosta.


Ennakkotilaus

Meillä on usein valmiina tuotteita, joita ei ole vielä ehditty listaamaan verkkokauppaan myyntiin.Voit laittaa meille viestiä s.postilla
( jamila(at)samirasideas.fi ) ja saat paluuviestinä tietää mitä värejä/kuoseja on jo valmistunut/valmistuu seuraavan viikon aikana.
Lisäksi saat ohjeet miten voit ostaa haluamasi huivin samantien.
Ennakkomyynti huivien osto tapahtuu verkkokaupan kautta ja hinta on sama kuin myynnissä olevien perusmallien huiveilla (40€ + postikulut 5/10€).
Lisäksi toimitusaika on sama (2-7vrk maksun kirjautumisesta).Omasta kankaasta tilaaminen

Onko omasta kankaasta tilaaminen vaikeata?
Ei ollenkaan!

Omasta kankaasta tilaaminen on tehty hyvin helpoksi. Sinun tehtäväsi on postittaa kangas minulle, minä hoidan loput. 
Ovatko vaikkapa sammakot lähellä sydäntäsi ja haluat ehdottomasti sammakoita myös huiviisi? Tehtäväsi on löytää unelmiesi sammakkokangas ja lähettää se minulle.

Kankaan vaatimukset:
Kankaan vähittäismitat tulee olla 140 x 50 cm. Voit lähettää myös isomman palan (esim isomman valmiin huivin) josta käytän tarvittavan määrän ja loput lähetän sinulle takaisin huivin mukana.
Sinun ei siis tarvitse itse leikellä kaunista silkkihuivia peläten meneekö se pilalle.

Kangas voi/saa olla myös leveämpi.
Kankaan olisi hyvä olla aika ohutta, jotta se istuisi hyvin päässä. Esimerkkinä sifonki, toki ohut silkki ja puuvilla ovat myös hyviä vaihtoehtoja.

Mikäli lähettämässäsi kankaassa on isompi kuvio, otathan huomioon, että huivin keskiosa tulee ”eteen”/päälaelle. Jos kankaan asettelulla saadaan kuvio näyttämään erilaiselta, tai jos kangasta on reilummin ja jää valinnanvaraa mikä kohta osuisi ”näkyviin” laitan ennen urakan aloitusta sinulle vielä vahvistusviestin kuvineen, jotta voin olla varma, että saat juuri sellaisen huivin kun haluat.

Alushuivista:
Alushuivikankaan vaihtoehdoiksi minulla on jatkuvasti noin 10 eri värivaihtoehtoa.
Mikäli et kuitenkaan halua yhtäkään näistä tai sinulla on joku tietty kangas josta haluaisit alushuivin tehtävän, voit lähettää minulle myös alushuivikankaan.
Alushuivikankaan koko tulisi olla vähintään 100 x 40 cm. Otathan huomioon, että kangas saattaa kutistua ensimmäisessä pesussa jopa 30%. Lisäksi kemikaalijäämien poistamiseksi ja värien kiinnittäiseksi pitäisi kankaille tehdä esipesu 60 asteessa.
Suosittelen, että peset alushuivikankaan muun pyykin mukana 60 asteen ohjelmalla ennen kuin lähetät sen minulle.
Alushuivikankaan tulee joustaa kumpaankin suuntaan (esim. puuvilla trikoo joustaa leveydessä enemmän kuin pituussuunnassa, mutta tärkeää istuvuuden ja käyttömukavuuden kannalta on, että joustoa löytyy kumpaankin suuntaan).

Alushuivikangasta valittaessa kannattaa myös muistaa, että tämä kangas on ihoa vasten, joten kannattaa selvittää onko kankaan suojaukseen/värjäykseen käytetty millaisia aineita(myrkkyjä). Ökö-tex standardi on yksi helppo tapa kuluttajalle varmistua, ettei kankaassa ole terveydelle vaarallisia aineita, tai niiden jäämiä.

Ja muistathan, aina jos on kysyttävää voit olla yhteydessä minuun.
Lisäksi jos et ole varma mikä väri sopii sinulle parhaiten, miten huivi puetaan päälle (video tulossa pian!), voit laittaa viestiä/soittaa ja sopia ajan sovitukseen.


Terveisin, Samira

( jamila(at)samirasideas.fi / 044 0202156 )

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.